Hejhej

Jag kommer sova hos mina kusiner idag, och imorrn så ska jag till farmor så jag vet inte när det kommer upp ett inlägg från mig, skulle bara säga det. Hejdå 👋

Kram, Ellen❤

Info

Igår var jag i stan, som några redan vet, och då köpte jag två saker. (Ps: Det är sommarrea nästan överallt!)
 
Först köpte jag en parfym på the body shop för 155 kronor. Den luktar asgott! 
 
 
Och sen köpte jag en bh för 149 kronor på h&m. Som ni inte kommer få en bild på, haha! Jag och Felicia hällde salt och fanta i Jasses ketchup när hon hämtade sin hamburgare på donken.. Haha! 
 
 
Hejdå! 
 
Kram, Ellen❤
 
(Clara åker till turkiet idag och Henna börjar snart blogga här!)

Krit-naglar 💅

Det blev ett litet tidsinlägg eftersom att jag är i stan ungefär nu så här är en bild på hur man kan göra krit-naglar! 
(Förlåt för dålig kvalité)
 
Kram, Ellen❤
 
(Obs, bilden är från instagram)

Rea

Just nu är det rea på New Yorker med 70 %! Jag vet inte när det slutar men dom har väldigt fina saker där som kostar typ ingenting!
 
Kram, Ellen❤

Hår rosett

Tryck här nedanför om du vill se hur man gör en tofs med en hår rosett.
 
http://youtu.be/GfwDxBD12go
 
Kram, Ellen❤

Stan

Hej! Imorgon så kanske jag ska åka in till stan (Uppsala) så jag har gjort ett tidsinlägg halv fyra. Cx Men det är fortfarande inte säkert om jag ska till stan men inlägget kommer fortfarande att komma upp!
Kommentera gärna på våra inlägg då det motiverar oss att skriva mera!

Kram, Ellen❤

Löshår

Ni som har löshår eller ni som vill köpa det, här är några tips om hur man sköter det! 
 
1: Red ut och borsta ditt löshår 1-2 gånger dagligen. Har du keratin slingor (sånna som man bränner fast) se till att reda ut håret ända från fästena så att de inte börjar trassla ihop sig med varandra. Börja att borsta i topparna, inte uppifrån.
 
2: Tvätta håret med balsam och schampo utan sillikoner som kan skada håret. Det finns special anpassade produkter för löshår som är bra att använda. Gnugga aldrig i hårbotten med schampo, detta kan skada din förlängning. Klappa in schampot i hårbotten och var noga med att skölja ordentligt. Lägg inte inpackning i botten för då kan fästena börja glida.
 
3: Använd leave in balsam och serum. Ett löshår behöver mycket fukt så att använda leave in produkter efter varje tvätt är jättebra! Det finns special anpassade leave in produkter för löshår både I leave in och serum. Tänk på att serumet inte ska innehålla sillikoner.
 

I ett framtida inlägg så ska jag länka ett videoklipp på hur man gör en av dessa frisyrer, kommentera vilken frisyr som jag ska länka i videon!
 
1: 
 
2: 
 
3: 
 
4: 
 
5: 
 
Kram, Ellen❤
(obs, alla bilder är från instagram)

Om bloggen

Hej! Vi är tre tjejer, Ellen, Clara och Henna. Här tänkte vi skriva om skönhet och hälsa. Men vi behöver mer hjälp! Är det någon som är över 11 år och som vill skriva om smink, träning eller hälsa? Maila oss på [email protected]
 
Kram, Ellen ❤