Löshår

Ni som har löshår eller ni som vill köpa det, här är några tips om hur man sköter det! 
 
1: Red ut och borsta ditt löshår 1-2 gånger dagligen. Har du keratin slingor (sånna som man bränner fast) se till att reda ut håret ända från fästena så att de inte börjar trassla ihop sig med varandra. Börja att borsta i topparna, inte uppifrån.
 
2: Tvätta håret med balsam och schampo utan sillikoner som kan skada håret. Det finns special anpassade produkter för löshår som är bra att använda. Gnugga aldrig i hårbotten med schampo, detta kan skada din förlängning. Klappa in schampot i hårbotten och var noga med att skölja ordentligt. Lägg inte inpackning i botten för då kan fästena börja glida.
 
3: Använd leave in balsam och serum. Ett löshår behöver mycket fukt så att använda leave in produkter efter varje tvätt är jättebra! Det finns special anpassade leave in produkter för löshår både I leave in och serum. Tänk på att serumet inte ska innehålla sillikoner.
 

I ett framtida inlägg så ska jag länka ett videoklipp på hur man gör en av dessa frisyrer, kommentera vilken frisyr som jag ska länka i videon!
 
1: 
 
2: 
 
3: 
 
4: 
 
5: 
 
Kram, Ellen❤
(obs, alla bilder är från instagram)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback