Mascara

Mascara är sminkprodukten som ingår i nästan var kvinnas dagliga sminkrutin. Den separerar, definierar och ger oss längre ögonfransar. Ögonen ramas
 

in och blicken mer intensiv. Det enorma utbudet gör att du kan hitta den mascara som tar just dina ögonfransar till perfektion.

 

Vilken mascara är bäst?

En mascara idag både separerar och definierar, ger längd och volym. Men ofta fokuserar en mascara lite mer på en sak, som att definiera eller förlänga. För att hitta den bästa mascaran för dig ska du tänka på vilken effekt du vill ha. Vill du ha längre ögonfransar, fylligare, böjda, naturliga eller allt i kombination? Även borstens form spelar in i vilken effekt mascaran ger. Ofta ger namnet en hint om en mascaras effekt...  

Längre ögonfransar

Längre ögonfransar får du med en mascara som har benämningen ”extend”, ”lengthening” och ”fibers”. En böjd borste hjälper också fransarna att se längre ut. Det finns även andra knep att ta till, som att ta hand om och vårda fransarna. Friska ögonfransar blir längre.  

Fylliga ögonfransar

En mascara med orden ”maximum”, ”voluminizing” och ”building” i namnet ger dig fylligare fransar. En mascaraborste med tätt packade strån ger också fransarna större volym.  Är du ute efter både längre och fylliga fransar, titta efter en mascara med ord som ”fake”, ”false”, ”fantasy” eller ”faulse” i namnet. En osymmetrisk borste kan användas på olika sätt för att skapa önskad effekt.  

Naturliga ögonfransar

 

För naturliga ögonfransar ska du titta efter en mascara med  ”basic” eller ”tint” i namnet. Smala borstar hjälper till att separera fransarna och skapa en naturlig look.

 

Vattenfast mascara & Mascara 38°C

 

Med en vattenfast mascara slipper du mascara som rinner vid regn, tårar eller svett. En vattenfast mascara är oftast en vattenfast variant av en standardmascara så du även kan ha din favorit i en vattenfast variant. För att avlägsna en vattenfast mascara är det viktigt med en bra makeup-remover. Önskar du hellre en mascara som går enkelt att tvätta bort är mascara 38°C mascaran för dig. Mascara 38 tar du nämligen enkelt bort med endast ljummet vatten, varken tvål eller makeup-remover behövs.

  

Kanebo Sensai Mascara 38°C är världens första mascara som du tvättar bort med 38°C vatten!

240:-

 

 

 

Too Faced Lash Injection Mascara ger dig dramatiska ögonfransar och en intensiv blick tack vare den speciella 3D-formulan.   

220:-  

 //Av: Henna

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback