Eyeliner&Kajal

Med en eyeliner framhäver du dina ögon och skapar en elegant, dramatisk eller enkel look på ett kick. Helt beroende på vilken eyeliner du väljer
att lägga.

Fast eller flytande eyeliner?

 

En flytande eyeliner ger en markant och tydlig linje och kräver en stadig hand. Viktigast vid applicering är att ögonlocket är slätt och att du grundat med en bra bas, som till exempel lite foundation eller basögonskugga. Strecket du drar med en flytande eyeliner ska vara tunt vid den inre ögonvrån och tjockare vid den yttre.
En fast eyeliner och även en kajalpenna ger en inte lika tydlig linje men markerar dina ögon och skapar mer sug i blicken. Grunda först med en ögonprimer eller basögonskugga och dra sedan försiktigt ett pennstreck över det önskade området. Sudda linjen med en pensel eller gummiapplikator om du önskar ett mer naturligt resultat.

Eyelinertips

När du väljer färg på din eyeliner är tumregeln att din eyeliner ska ha samma färg som din mascara. Är du nybörjare eller ostadig på handen kan du dutta eyelinern på plats prickvis. Prickarna binder du sedan samman genom att sudda ihop dem med en pensel eller tops.

 

NYX Skinny Black Liner är en penna med en ultrafin spets för att du enkelt ska kunna göra perfekta linjer.

119:-

 

CLARINS EYE PENCIL är en idealisk ögonpenna som fungerar både som eyeliner, kohlpenna och ögonskugga.

165:-

 

 

CLARINS INSTANT LINER är en idealisk, flytande eyeliner som framhäver dina ögon och ger dig en dramatiskt tilldragande blick.

270:-

Av//: Henna

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback