Bronzer

Bronzer ger dig en dig härligt solkysst look och framhäver och accentuerar dina ansiktsdrag. Bronzer finns både med eller utan skimmer, som pressat
 

puder eller i flytande krämform.

Välja bronzer

Vilken typ av bronzer du ska ha beror på vilken effekt och slutresultat du vill ha. Tänk även på att byta nyans mellan vintern och sommaren, eller kanske snarare beroende på hur solbränd du är. En för mörk bronzer gör nästan mer skada än nytta! En perfekt bronzer ger dig en solkysst look och främhäver dina ansiktsdrag.

Framhäv med bronzer

För att framhäva kindbenen, applicera ”under” kindens högsta punkt, och dra sedan ett tag med rougeborsten från kindens undersida ut mot tinningarna. Om du vill ha en mer solkysst look, applicera på näsryggen, hakan och pannan. Får du för mycket på borsten, blås bort det innan du applicera i ansiktet.

Matt eller skimrande bronzer

Du kan välja mellan en matt bronzer eller en med små skimrande glitterkorn för en glimrande effekt. Too Faced Chocolate Soleil är en matt bronzer som innehåller riktig kakao och doftar härligt av varm choklad. Om du vill ha ett skimrande slutresultat är Sensai Kanebo Designing Duo Bronzing Powder en av favoriterna. Den består av två nyanser för att du ska kunna få fram den perfekta färgen till just din ansiktston och ger dig en fantastisk glöd.

 

 

Too Faced Endless Summer är en bronzer som ger din hud en strålande glöd som varar i 16 timmar.

329:-

 

Too Faced Bronzed & Poreless minimerar uppkomsten av porer, fina linjer och ojämnheter. Huden blir strålande med en matt och varm finish.

329:-

Om ni inte vill slösa pengar på dyra bronzer så kan ni testa på h&m variant. Inte lika bra men helt ok.

49:-

//:Henna

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback